Попфолк дивата от близкото минало Мария, която вече е почти

...
Попфолк дивата от близкото минало Мария, която вече е почти
Коментари Харесай

Отвратително! Мария към дъщеря си: И да те бие, мамо, ще търпиш!

Попфолк дивата от близкото минало Мария, която към този момент е съвсем в пенсия, живее единствено за материалните облаги, които мъжете й доставят. Лошото е, че учи по този начин и дъщеря си Марая.

Не е загадка, че изпълнителката на „ Спомен “ е спуквана от пердах от гаджето си Миро Дзвера. Тя обаче търпи и не го напуща, тъй като той не й отхвърля нищо обвързвано с пари. Това, за жалост, се предава и на Марая.

Близки до фолк дивата разкриват, че Мария възпитавала щерка си по същия метод. Тя й втълпявала, че би трябвало да наподобява нахакано, даже вулгарно, тъй като по този начин ще впечатлява мъжете.

Дотук възпитанието на Мара Отварачката дава резултат. Марая наподобява като същинска „ кифла “, а още няма даже 15 година На лицето й няма свободно място от грим, джуките й са големи и грозни като на майка й, цялостната й визия е като на 30-годишна жена.

Най-бруталното е, че Мария възпитава Марая да прави всичко за пари. Тя я учи да търпи даже побой от мъжа до нея, в случай че той е доста богат.

Психиката на младото момиче към този момент е задоволително повредена. Като беше дребна, майка й и татко й се караха по жесток метод пред нея. Сега пък девойката вижда от близко по какъв начин Миро спуква от пердах майка й, а тя търпи.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Марая на Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР