„Попълвали сме тестове за лоялност, призна тя. Чувана съм от

...
„Попълвали сме тестове за лоялност, призна тя. Чувана съм от
Коментари Харесай

Ива Митева: В ИТН всички бяхме подложени на тестове за лоялност и детектори на лъжата

„ Попълвали сме проби за преданост, призна тя. Чувана съм от сътрудници, че са подлагани на детектор на лъжата, само че не е имало последици. Резултатът от теста за преданост не бе взет поради. Идеята в нашата партия беше хората да са специалисти. Нормално е когато влязат хора, които не познаваш, да провериш дали няма да се извърнат против теб. Това в действителност се случи “, Това описа Ива Митева от „ ИТН “ във връзка със протичащото се в партията на Слави Трифонов.

По думите ѝ нямало други сътрудници, които имат желание да изоставен парламентарната им група. „ Надявам се да няма повече такива хора. Натрупа се напрежението посред ни и може би това е мотив за напускането “, уточни тя.

„ Ако разривът е поради Република Северна Македония (РСМ) на следващия ден сме предложили чуване на външния министър по тематиката районен съд Македония. Има много забавна информация, която тя ще изложи “, разгласи Митева по БТВ.

„ Неприятно ми е това, което се случва в общественото пространство. Самата аз съм упреквана защо ли не. Може би това беше моментът да се постави някаква спирачка на това, което се случва и вземането на еднолични решения. Предполагам, че нещо е обещавано на нашите сътрудници, само че не желая да приказвам без доказателства. Твърди се, че са им предлагани постове в министерства и организации, както и в кандидат-депутатски листи. Това е грозно и то на фона на поръчката за битка с корупцията и морала. Защо потъпкваме всички правила? “, пита се Ива Митева

„ Човек се построява самичък и се демонстрира като персона самичък. На мен никой не ми е влиял. Аз съм определена от Има Такъв Народ и споделям идеята. Ние сме имали свободата да гласуваме. Да, Тошко е мъчен темперамент и ни е казвал по какъв начин да гласуваме. Когато гласуваме, обаче се водехме от личната си съвет, от време на време даже в прорез с това, което е желало управлението “, разкри зам.-председателят на Министерски съвет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР