Попаднахме на профила на Моника Николаева в Инстаграм и го

...
Попаднахме на профила на Моника Николаева в Инстаграм и го
Коментари Харесай

Ето я Моника Николаева от „Игрите”

Попаднахме на профила на Моника Николаева в Инстаграм и го разгледахме. Секси мадамата имаше злополучната орис да отпадне от „ Игри на волята ” още в самото начало на формата. И то поради една инцидентна травма при борба на „ Люлката на гибелта ”. Не, че сподели кой знае какви спортни умения на Арената, само че ни стана жално за родената красавица в Монтана. Която живее във Враца и за нейните двама сина. Които са очаквали доста повече от мама.

Мацкта е 35-годишна и се хвали с децата си. Които са нейната гордост  и доста би желала да бъде за образец на двете си момчета. Красавицата от Северозапада е притежател на студио за хубост в града под Околчица. Иначе когато не се занимава с бизнеса си избира да спортува. Но и да готви вкусотии на синовете си.

Мони е безапелационна, че не е посочила всичко от себе си в силовото шоу и имала сили да стигне доста по-далеч, а за какво не и до финала. Изкусителката не постоянно е била с толкоз плътни устни както в този момент.

 

А, че има усъвършенствания по себе си стана ясно още по време на самото й присъединяване в шоуто. Виждат се промени и в захапката й, както и във формата на веждите. А на моменти наподобява като напълно друг  човек.

Автор: dama.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР