Попадение на донесе победата на с 1:0 в домакинството на

...
Попадение на донесе победата на с 1:0 в домакинството на
Коментари Харесай

Модест донесе успеха на Кьолн в края

Попадение на донесе успеха на с 1:0 в семейството на. Французинът се появи като запаса и се разписа шест минути преди края на постоянното време. Една точка делеше двата тима преди срещата, само че " козлите " се приближиха до местата, даващи право присъединяване в евротурните.

Fußball-Bundesliga: 1. FC Köln gewinnt gegen Eintracht Frankfurt: Modeste ist Kölns Sieggarantie
— Sportschau Sportnews (@Sportschau_News)
Домакините стартираха по-добре, само че първите положения бяха за. не съумя да уцели вратата с глава от добра позиция. Капитанът Себастиан Рьоде също бе неакуратен. отговори с пропуск на, който имаше превъзходна опция да открие, само че стреля право в. Вратарят на гостите трябваше да се оправя и с удер на. Малко преди почивката. Андерсон получи топката на прелестна позиция, само че ударът му бе блокиран.

След почивката офанзивите към двете порти продължиха, само че чистите положения не бяха толкоз доста. След час игра на терена се появи Модесте. Той бързо оживи нападението на " козлите " и изведе, само че австрийският национал стреля над вратата. Шест минути преди края топката се озова в Модест след рикошет, той се озова на отлична позиция и невъзмутимо преодоля, с цел да донесе успеха на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР