Попадение на Дани Ингс срещу бившия му отбор Бърнли донесе

...
Попадение на Дани Ингс срещу бившия му отбор Бърнли донесе
Коментари Харесай

Ранен гол стигна на светците за победа срещу Бърнли

Попадение на Дани Ингс против някогашния му тим Бърнли донесе на Саутхамптън първа победа през сезона. " Светците " се постановиха с 1:0 на " Търф Мор " след прецизен изстрел на най-хубавия им нападател още в 5-ата минута. През второто полувреме съставът на Ралф Хазенхютъл се прибра в половината си, само че Бърнли не сподели нищо в офанзива и закономерно загуби.

И двата отбора влязоха в мача с нулев актив. Бърнли отстъпи в единствения си мач досега с 2:4 на Лестър, а Саутхамптън записа провали против Кристъл Палас и Саутхамптън.

Домакините бяха непобедени в предходните си 7 дуела против " светците ", само че получиха гол още в 5-ата минута. Всичко стартира с прекрасен пас на Кайл Уокър-Питърс към Че Адамс, който изскочи против Ник Поуп, само че хитро върна топката за Ингс и той не сбърка.

Малко по-късно Ян Беднарек можеше да удвои задатъка на Саутхамптън, само че стреля неопределено с глава. В 17-ата минута Райън Бертранд проби и центрира към Адамс, само че той прати топката високо в навън. Десетина минути по-късно от Бърнли желаеха дузпа за нарушаване на Беднарек против Крис Ууд, само че реферът Андре Маринър сподели, че таранът на домакините е играл с ръка.

До почивката най-хубавото състояние за Бърнли пропиля Матей Видра, а домакините започнаха доста нападателно втората част в търсене на изравнително попадение. В 46-ата минута Крис Ууд насочи удар с глава, само че прекомерно слаб, с цел да затрудни Алекс Маккарти.

В 56-ата минута Ууд прати топката във вратата, само че той беше анулиран поради засада. Стражът на Саутхамптън сподели класа и след мощен шут на Чарли Тейлър.

Премиър лийг 3 кръг, събота 26 септември  Бърнли 0:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР