Попадали ли сте на фалшиви приятели? Може би ви се

...
Попадали ли сте на фалшиви приятели? Може би ви се
Коментари Харесай

Пазете се от тях! Те са ФАЛШИВИ приятели!

Попадали ли сте на подправени другари? Може би ви се е случвало да мислите, че дадем човек ви е доста непосредствен и ви желае единствено положителното, а да се е оказало тъкмо противоположното. В живота постоянно се случва по този начин. Има хора, които въобще не те харесва или пък ти завиждат за нещо. И постоянно се маскират като твои " другари ".

Способността да се разпознае подправен другар и да го разграничите от истинските-това са скъпи житейски умения. Вижте кои са главните признаци, по които може да разпознаете, че някои ваши „ другари “ в действителност не ви харесват.

Те жадуват за внимание

Един подправен човек постоянно желае да бъде център на внимание. Той освен поставя всички старания, с цел да угоди на хората, само че постоянно се опива да изпъкне в компанията. Такъв човек ще се ядоса, в случай че вие изглеждате по-добре или се харесвате повече на хората. Ако измежду приятелите ви има някой, който не разрешава на другите и изключително на теб да бъдеш под светлините на прожекторите, евентуално той е подправен другар. Ако получавате внимание, повече от него, знайте, че това го влудява, само че ще стои покрай вас, тъй като по този начин ще краде от вашето внимание.

Обичат да се демонстрират

След като осъзна сериозността на това, което правиш, остави жена си да знае, че съжаляваш за тях. Извинението ти не би трябвало да е просто тривиално " Съжалявам ". Бъдете откровени извинения оказват помощ да се възвърне доверието и да се поправи връзката с жена си.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР