Поп звездата Тейлър Суифт прибави още едно отличие към дългия

...
Поп звездата Тейлър Суифт прибави още едно отличие към дългия
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е най-продаваният изпълнител на 2023 г.

Поп звездата Тейлър Суифт прибави още едно отличие към дългия си лист с призове, като завоюва за четвърти път премията за най-продаван реализатор на Международната федерация на звукозаписната промишленост (IFPI) - организацията, която съставлява музикалната промишленост, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

Тя получи премията за втора поредна година, като преди този момент я завоюва през 2014 и 2019 година Миналата година Суифт също беше отличена от Международната федерация на звукозаписната промишленост.

Наградата се дефинира, като се вземат под внимание продажбите на музика на подобаващ реализатор или група посредством стрийминг платформи, изтегляния и физически носители през календарната година и обгръща цялостната работа на артистите, споделят от Международната федерация на звукозаписната промишленост.

Призът се връчва на музиканта, който оглави класацията на организацията за реализатор, а Тейлър Суифт го е правила повече от всеки различен реализатор от основаването на оценката преди 11 години, отбелязва Ройтерс.

" Тя продължава да дефинира границите на международния триумф. Тейлър е извънреден гений и нейната отдаденост към музиката и почитателите е в действителност феноменална ", споделя в изказване Люис Морисън, шеф на класациите и документите в Международната федерация на звукозаписната промишленост.

Кей поп звездите " Севънтийн " и " Стрей кидс " заеха второ и трето място в класацията на избраната от Международната федерация на звукозаписната промишленост като " рекордна година за корейските реализатори ". В топ 10 на подреждането са четирима пристан поп музиканти. Дрейк е четвърти, а Уикенд се подрежда на пето място.

По-рано този месец Тейлър Суифт, която е на 34 години, сложи следващ връх на церемонията за премиите " Грами ", като завоюва невиждано четвърто " грамофонче " за албум на годината, напомня Ройтерс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР