Поп звездата Селена Гомес посети България за втори път, съобщава

...
Поп звездата Селена Гомес посети България за втори път, съобщава
Коментари Харесай

Появи се ВИДЕО от тайната разходка на Селена Гомес в България

Поп звездата Селена Гомес посети България за повторно, оповестява " Монитор ". Визитата на 26-годишната певица се състоя предходната седмица, като пребиваването на хубавицата се пазеше в загадка.

Както БЛИЦ заяви, чаровната брюнетка посети София по покана на интернационалната неправителствена организация А21, която се бори с трафика на хора. Бившата муза на Джъстин Бийър е останала в столицата единствено за няколко часа, с цел да се запознае с активността на организацията. В обществените мрежи се появиха фотоси на звездата с български почитатели.

Зрители на протест след рокадата с Гала в " На кафе ", Зейнеб пък пусна палава СНИМКА и...

Сега се появи и видео от разходката на международната звезда, на което се вижда по какъв начин Гомес се среща с деца и подарява всяко поотделно с прегръдка.

Видеото можете да видите тук .

Припомняме, че през 2012 година Селена се разписа с присъединяване в третия римейк на кино лентата „ Бягството “, чийто снимачен сет бе разпънат у нас. В екшъна тя си партнира с Итън Хоук и Джон Войт. Тогава певицата разгласява в обществените мрежи фотография на обичания си ресторант край НДК и кадър на българските почитатели, които в продължение на седмица спяха пред хотела й наоколо до Народния спектакъл и бягаха от час, с цел да я зърнат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР