Поп звездата сър Елтън Джон защити британския принц Хари и

...
Поп звездата сър Елтън Джон защити британския принц Хари и
Коментари Харесай

Елтън Джон защити принц Хари в скандал, разтърсил британското общество СНИМКИ

Поп звездата сър Елтън Джон отбрани английския принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл от рецензиите за честа приложимост на частни реактивни самолети, оповестява БГНЕС.

Частните джетове са един от най-неефективните способи за пътешестване, що се отнася до изхвърляния в атмосферата въглероден диоксид и други нездравословни субстанции, показва Би Би Си.

Елтън Джон разгласи, че той самият е дал на Хари, Меган и дребния им наследник Арчи своя частен аероплан, с цел да "поддържат високо равнище на мощно нужна отбрана ".



Кралското семейство беше подложено на критика, откакто стана ясно, че за 11 дни са пътували с частен реактивен аероплан 4 пъти, в това число до дома на Елтън Джон в Ница.

От Бъкингамския замък отхвърлиха коментар.



Елтън Джон написа в обществените мрежи: "Много съм тъжен от днешните изкривени и злонамерени изявления в пресата към рубрика и графинята на Съсекс и тяхното частно посещаване в дома ми предходната седмица. Принцеса Даяна, майката на Хари, беше една от най-скъпите ми приятелки. Изпитвам надълбоко възприятие на дълг да пазя Хари и фамилията му от ненужна интервенция от медиите, каквато способства за ненавременната гибел на Даяна. "



Елтън Джон написа още, че е желал да даде на Хари и Меган успокоение и сигурност в своя дом.

Критиките към Хари са на фона на негови речи и публикации за това, какъв брой е значимо човечеството да се бори с климатичните промени.



Елтън Джон сподели, че е платил спомагателната такса, наричана "въглеродна отплата " (carbon offset), която разрешава на пасажерите на частни джетове да внесат пари за природозащитни дела, като отплата за използването на самолетите.

Средствата се употребяват за засаждане на дървета и инсталиране на слънчеви акумулатори.




Домът на Елтън Джон в Ница
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР