Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете.

...
Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете.
Коментари Харесай

Чудна новина за Поли Генова, не е за вярване какво я очаква

Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете. Певицата, която изстреля България до четвъртото място на „ Евровизия ” през 2016 година, публично е съобщила новината единствено на най-близките си родственици и другари, написа „ Монитор “.

В общественото пространство обаче към момента пази безмълвие, като повода за това евентуално е, че изчаква да стартира най-малко вторият триместър. Фенове на изпълнителката на If Love Was A Crime заподозряха бременността й, защото за последните си фрагменти, оповестени в обществените мрежи, тя сортира по-широки тоалети. Въпреки това коремчето й към момента не е толкоз очевидно, като евентуално първият й правоприемник ще проплаче през април или май следващата година.

Бременността е и повода Генова да се отдръпна от менторския си стол в „ Гласът на България “. Чаровната певица бе жури в продължение на два сезона на риалити формата. Въпреки това от този сезон на мястото й ще се подвизава Михаела Филева.

За таткото на бебето не се знае доста, което не е изненадващо, поради че Поли от край време крие детайлностите към персоналния си живот в цялостна загадка. За мъжа до нея е известно само, че е чужденец, като съгласно слуховете е родом от Филипините. За това подсказа и самата певица, когато неотдавна честити рождения му ден. Тогава тя написа Mahal kita, което преведено от филипински значи „ Обичам те “.

Двамата са дружно към този момент повече от година, като наскоро се заприказва даже, че са на път и да се разходят до олтара. Въпреки това Генова изясни, че не пази кой знае какъв сантимент към сватбите, като съобщи в свое изявление, че церемонията е „ просто празненство с бяла рокля “.

Междувременно напълно скоро ще се състои галапремиерата на “Smart Коледа “, където Поли се разписва с роля. В празничната детска лента, режисирана от Мария Веселинова, певицата скача в облика на персоналния треньор на Добрия дъртак (Кръстю Лафазанов). Двамата обаче по този начин и не се засичат на сета, разкриха неотдавна от екипа на продукцията. Причината – Генова била добавена след това към сцените, в които направлява Дядо Коледа в задачата му да отслабне. Официалната премиера на “Smart Коледа “ ще се състои тази сряда, а от петък започва и необятното разпространяване на лентата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР