Поп звездата Михаела Филева ще вземе участие в предстоящия епизод

...
Поп звездата Михаела Филева ще вземе участие в предстоящия епизод
Коментари Харесай

Михаела Филева влиза в „Гласът на България“

Поп звездата Михаела Филева ще вземе присъединяване в идния епизод на музикалното съревнование “Гласът на България”. Двама участници от тима на Графа ще имат шанса да се срещнат и да получат упътвания персонално от атрактивната певица, чиято ария ще би трябвало да изпълнят. Филева ще изненада претендентите за музикални звезди по време на подготовките, а срещата с нея ще им даде кураж и убеденост да дадат най-хубавото от себе си в осъществяването на нейния шлагер „ Последни думи “.

Поредна доза музикален екшън ще поднесат и някои от най-обещаващите гении в тимовете на Камелия, Иван Лечев и Поли Генова във второто издание на вокалните дуели в „ Гласът на България “. След като на старта им предходната седмица шестима надарени артисти съумяха да защитят своето място и продължиха решително към супербитките с разбиващи осъществявания, а други бяха откраднати и ще се борят за място на финала в новите си тимове, тaзи неделя борбата продължава и ще бъде по-оспорвана от всеки път.

Роклегендата Иван Лечев ще опълчи два гласа, еднообразно близки до сърцето му, които ще го разплачат и по време на подготовките, и с осъществяването си на сцената. Участник ще пропагандира журито да спасят неговия конкурент и да му дадат късмет да стигне до край. На два пъти треньорите ще пожелаят да откраднат реализатор от различен тим, като това ще промени разпределението на гениите сред членовете на журито.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР