Поп-звездата Мария Илиева се чувства готова за второ дете, една

...
Поп-звездата Мария Илиева се чувства готова за второ дете, една
Коментари Харесай

Мария Илиева иска второ бебе

Поп-звездата Мария Илиева се усеща подготвена за второ дете, една година откакто на бял свят се появи първородния й наследник Александър, разбра HotArena.

Работещата майка се е фокусирала върху грижите за малчугана, работните задължения и подготовката, която й е нужна за музикалния формат „ Като две капки вода “, където се изявява сега.

Изпълнителката споделя, че към този момент е дала прошка на бащата на детето си, защото споровете са неин зложелател. Изпълнителката е поела напълно развъждането на дребния Алекс. В грижите за него оказват помощ майка й и детегледачка.

Любимото време на Илиева е това, споделено с момченцето й.

Синът ми е моята премия за положителните неща, които съм свършила дотук. Засега го изучавам да поддържа връзка самоуверено и с почитание и да обича. За другите уроци има време “, споделя певицата пред сп. „ Дива “, представена от „ ТелеграФ “.

Тя добавя, че би била доста щастлива, в случай че има още наследници. Справя се с всичко ослепително, за това се усеща сигурна в себе си и дръзва да мечтае. В момента най-големите й страхове са свързани със здравето на сина й – да не се разболее, или да не падне някъде и да се контузи.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР