Поп звездата Лейди Гага и мениджърът Крисчън Карино са се

...
Поп звездата Лейди Гага и мениджърът Крисчън Карино са се
Коментари Харесай

Изненада! Лейди Гага е сгодена

Поп звездата Лейди Гага и мениджърът Крисчън Карино са се сгодили скрито през лятото, гръмнаха медиите зад Океана.

31-годишната певица е споделила “Да ” на своята половинка, откакто Карино е изискал ръката й от татко й. Засега двойката е отсрочила проектите си за женитба, поради влошеното здравословно положение на Гага.

Припомняме ви, че носителката на “Grammy ” страда от Фибромиалгия – хронично заболяване, причиняващо мускулни и ставни болки, както и мощна отмалялост. То е причина певицата да слезе от сцената в края на годинита, както и да отсрочи европейските си концерти от турнето “Joanne ”.

Гага и Карино разкриха пред света, че са дружно през февруари, когато бяха видяни да се целуват преди нейното осъществяване по време на Super Bowl в Текссас. Тогава източник пред US Weekly съобщи, че връзката им е много сериозна и двамата са доста щастливи от този факт.

Преди да стартира да излиза с Карино, изпълнителката беше сгодена за артиста Тейлър Кини. Двамата се разделиха през лятото на 2016 година след 5-годишна връзка. Тогава Гага показа с почитателите си, че има вяра, че с Кини са “сродни души ”, само че натовареният им график постанова да си вземат отмора.

От своя страна Крисчън Карино е имал връзка със звездата от сериала “Живите мъртви ” Лорън Коен. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР