Поп звездата Кейти Пери планира да кацне скоро в България

...
Поп звездата Кейти Пери планира да кацне скоро в България
Коментари Харесай

Орландо Блум води Кейти Пери в България

Поп звездата Кейти Пери възнамерява да кацне скоро в България за среща с обичания си – артиста Орландо Блум, по време на работния му ангажимент у нас. Той идва през август, с цел да се включи в фотосите на кино лентата The Outpost. В лентата, режисирана от Род Лори, Блум ще облече униформата на американски боец в Афганистан на прага на борбата при Камдеш.

Именно в разгара на снимачния развой се чака аудиенция да направи и музата му, която по традиция го посещава на разнообразни кътчета в света. 33-годишната хубавица към този момент изненада звездата от паметната поредност " Карибски пирати “ няколко пъти в Лондон, Рим, Прага, Токио и на Малдивите, оповестява " Монитор`. Феновете към този момент тръпнат в очакване да си щракнат селфи с двойката.

Не е изключено популярната двойка да посети и известния йога фестивал Udaya Live, който тази година ще се организира от 15 до 20 август в Правец. " Очакваме ги, стига да имат свободен ден около уговорките им, да дойдат и на фестивала ", изясни преди време за попълненията в прослойка на The Outpost пред медии Ярив Лернер – изпълнителният шеф на " Ню Бояна “ и уредник на Udaya Live.

Кейти Пери към този момент има досег с България. Миналата година тя заложи на тоалет на наши дизайнери, работещи във Франция, за видеото към песента Chained Тo Тhe Rhythm. Облеклото й се състои от бяла рокля с плисе и особено излято по нейна мярка бюстие. Зад него стои екипът на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов от фешън къща On Aura Tout Vu, а техни облекла са носили още Мадона, Бионсе, Лейди Гага, Кайли Миноуг и други.

Изпълнителката на Bon Appétit и Орландо Блум рестартираха любовните си връзки публично през май. Двамата се събират на приливи и отливи, оставяйки войска от разочаровани почитатели с разрушени сърца при всяка разлъка. Искрата сред тях пламна на афтърпартито след церемонията по раздаването на премиите " Златен глобус “ през 2016 година Рекордът им без плевел скандал към този момент е 10 месеца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР