Поп звездата Кели Кларксън вече е готова с първата си

...
Поп звездата Кели Кларксън вече е готова с първата си
Коментари Харесай

Кели Кларксън с първа колекция от хитове

Поп звездата Кели Кларксън към този момент е подготвена с първата си сбирка от шлагери, озаглавена „ Greatest Hits – Chapter 1 ”. Тя включва най-популярните й песни от дебюта й преди 10 години до през днешния ден. Съдържа и три нови сингъла, написани особено за албума.

На формалния си уебсайт Kellyclarkson.com певицата изяснява какво значи за нея издаването на сбирката и новите песни: " Минаха към този момент 10 години от успеха ми в American Idol. Понякога ми се коства, че даже са повече, без значение от многото вълнуващи неща, напрежението беше голямо за 19-годишното момиче, което бях тогава. Но, всичко това ме научи и въодушеви в този момент да основа компания, да управлявам бизнеса си и в същото време да създавам и пиша музика. Написах песента " Catch my Breath " с един от най-близките ми другари, който е с мен през цялото това време и компликации. " Catch my Breath " е ария, която обричам на почитателите, приятелите и фамилията ми – на хората, които не стопират да ме поддържат през цялото време. Тази ария разкрива коя съм, какво усещам и накъде отивам... освен като актьор, а като към този момент 30-годишен човек, задоволително помъдрял да знае, че е време да спре, да поеме мирис и да бъде горделив не толкоз от себе си, а поради хората, които са му помогнали да се трансформира в индивида, който е през днешния ден. " Catch my Breath " е включена в първата ми сбирка с шлагери, която излиза през ноември. Благодаря на всички, които са част от моята кариера и живот. Идва ново десетилетие на страст и развлечение. Надявам се, че песента ще ви хареса! ”.


След успеха си в първото издание на American Idol през 2002 година Кели Кларксън има зад тила си 5 студийни албума (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted и най-новият  Stronger), 10 милиона копия продадени албума единствено в Съединени американски щати и над 20 милиона в целия свят и 10 сингъла в Топ 10 на Billboard Hot 100 Singles Chart.  Певицата е притежател на 2 награди Grammy, 4 пъти на Американските музикални награди, 3 MTV Video Music Awards, 1 премия на Асоциацията на музикалните награди за кънтри музика в Съединени американски щати и 12 Билборд музикални награди.
Последният й албум „ Stronger ”, който към този момент е платинен в Съединени американски щати, дебютира на втора позиция в Билборд Топ 200 и в чарта за цифрова продажба От албума до момента има два публични сингъла “Mr. Know It All ” и “Stronger (What Doesn’t Kill You). Кели Кларксън влезе в ролята на наставник в риалити шоуто Duets по ABC, както и в предаването The Voice по NBC. 

Кели Кларксън е номинирана за тазгодишните награди „ 2012 CMA Award ” в категорията „ Певица на годината ”.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР