Поп звездата Дуа Липа изрази мнение за войната в Газа

...
Поп звездата Дуа Липа изрази мнение за войната в Газа
Коментари Харесай

Дуа Липа казва, че не одобрява Хамас, все още настоява за прекратяване на огъня в Газа: Всеки живот е ценен

Поп звездата Дуа Липа изрази мнение за войната в Газа в скорошно изявление, критикуващо терористичната група Хамас, само че призоваващо за неотложно преустановяване на огъня.

Певецът на " Houdini " и " Dance The Night " направи мненията в изявление за Rolling Stone във вторник, отбелязвайки, че тематиката е „ сложна “ за разискване заради това какъв брой поляризирани са хората по въпроса.

„ Моите усеща към разселените хора [са] доста действителни и сурови и е сложна тематика за говорене, т.к. това е толкоз разделящо “, сподели тя и добави: „ Но има свят, в който можете да съчувствате за всички животи, които се губят. “

Дуа Липа осъди Хамас в Rolling Интервю със Стоун, до момента в който показва поддръжка за преустановяване на огъня в Газа. (Снимка от Джон Копалоф/Разнообразие посредством Getty Images)

Липа разясни, че не поддържа Хамас, като сподели на изданието: „ И аз би трябвало да кажа това: Не утвърждавам това, което прави Хамас, без значение от това, което сподели The New York Times. Вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР