Поп звездата Ариана Гранде и гаджето ѝ Далтън Гомес се

...
Поп звездата Ариана Гранде и гаджето ѝ Далтън Гомес се
Коментари Харесай

Ариана Гранде се сгоди... отново

Поп звездата Ариана Гранде и гаджето ѝ Далтън Гомес се сгодиха. Новината заяви тя в профила си в Instagram. Красавицата разгласява поредност от обичани фотоси с Далтън, както и няколко фотоси на годежния пръстен, който съгласно мнозина несъмнено се отличава и има ексцентрична форма. Постът с щастливата вест към този момент има над 12 милиона лайкове, а редица звезди се изредиха да честитят на двойката.

27-годишната изпълнителка написа към фрагментите: „ Завинаги, а и по-късно “.

Това е втори годеж за певицата. През 2018 година Ариана стартира шеметна връзка с артиста и комик Пийт Дейвидсън, а няколко месеца по-късно те към този момент бяха сгодени и се подготвяха за сватбата. Неочаквано обаче всичко завърши, а по-късно стана ясно, че точно изпълнителката е била повода за това. Самата тя признава в шлагера си " Thank U, next ", че концепцията за женитба я е уплашила.

Припомняме, че актуалната връзка на звездата с брокера на недвижими парцели Далтън Гомес стартира при започване на 2020 година Те прекараха локдауна дружно, а след излизането на последния ѝ албум " positions " стана ясно какъв брой бясно влюбена и щастлива е Ариана с Гомес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР