Поп звезда, идол на хиляди младежи и, не на последно

...
Поп звезда, идол на хиляди младежи и, не на последно
Коментари Харесай

От разбивач на сърца до предан съпруг: Звездните ГАДЖЕТА на Джъстин Бийбър през годините

Поп звезда, кумир на хиляди младежи и, не на последно място – разбивач на женски сърца. Всичко това може да се каже за 28-годишния Джъстин Бийбър. Роден в Канада, където напълно млад печели второ място в съревнование за гении, през днешния ден изпълнителят е щастливо женен. Да си супер прочут ерген, освен това млад и много сполучлив, обаче, има някои особености. Една от тях е, че сантименталните ти истории са непрекъснат обект на спекулации и интерес. И не се не помнят. Някои от дамите са свързвани с Бийбър само от слуховете, само че с други е показвал много близки връзки, които не са пропуснати от папарашките камери. Най-известното му гадже несъмнено е колежката му Селена Гомез, само че ние взехме решение да ви разкажем за всички негови приятелки (официални или предполагаеми) през годините. И, да - някои от тях несъмнено са много известни.



Кейтлин Бийдълс

Първата другарка на Бийбър беше Кейтлин Бийдълс, което е сестра на най-хубавия му другар. Джъстин се среща с нея в черква през 2009 година, когато се мести в Съединени американски щати. Романсът им е временен, тъй като по това време графикът на артиста е много претрупан и му се постанова да пътува постоянно на турнета. Говори се, че сингълът му „ Never Let You Go “ е отдаден точно на Кейтлин. Дори години след връзката им двамата остават другари - тя даже участва на сватбата на Джъстин.



Джесика Джарел

Джесика също е певица и това, което наподобява, че я свързва с Бийбър, е музиката. Въпреки това химията сред двамата и езикът на тялото им, когато са дружно, кара доста хора да ги считат за двойка през 2010 година Според слуховете обаче най-после двамата са се скарали.



Селена Гомес

Връзката на двамата тийн идоли продължава с къси спирания сред 2010 и 2018 година Причините са многочислените им раздели, съгласно изявления, са други девойки и неприятното държание на Бийбър по това време. Дори се счита, че той е изневерил на Селена с актуалната си брачна половинка Хейли. Сега сякаш единствените, които още се вълнуват от този романс са почитателите им. В медиите непрекъснато се разяснява дали Селена и Хейли се ненавиждат, има ли другарство сред двамата някогашни и така нататък



Барбара Палвин

Тази хубавица се счита за една от дамите, с които Бийбър е изневерявал на гаджето си по това време Селена. Барбара Палвин е модел на Victoria`s Secret, с който Джъстин се среща на стилното шоу на марката през 2012 година След това двамата са снимани дружно по време на среща, гледайки бродуейския мюзикъл „ Цар Лъв “. Барбара отхвърля слуховете за сантиментална връзка и твърди, че са единствено другари.



Ким Кардашиян

Джъстин е единствено на 16 години, когато клюки го свързват с 29-годишната тогава риалити звезда Ким Кардашиян. Двамата подхранват слуховете още повече, като снимат фотосесия за списание “Elle ”. В последна сметка се оказва, че всичко е пресилено и двамата не са имали връзка.



Миранда Кер и Адриана Лима

През 2012 година името на Джъстин се свързва с още един модел на Victoria`s Secret – Миранда Кер. По това време Миранда е омъжена за Орландо Блум. Въпреки това Бийбър е бил засичан да флиртува с нея, а това е било задоволително, с цел да плъзнат клюки за спекулация. Две години по-късно Джъстин е видян в рискова непосредственост с още един супер модел – Адриана Лима. Това се случва на на афтърпарти по време на филмовия фестивал в Кан, само че по-късно тя опровергава слуховете, че сред тях е имало нещо.



Ашли Мур

В интервала 2014 – 2015 година Джъстин още веднъж е във връзка със Селена Гомез, само че това не значи, че не намира място в сърцето си и за няколко други дами. Една от тях е моделът Ашли Мур, чиито фотоси Бийбър споделя в Instagram дружно с палави послания. И в случай че това наподобява безобидно, то двамата са снимани да се целуват година по-късно, тъй че очевидно сред тях е имало освен това от онлайн закачки.



Шантел Джефрис

Името на модела Шантел Джефрис е свързвано с канадския поп артист два пъти – през 2014 година и през 2016 година Явно Шантел, която е задържана 5 пъти до тогава, не е оказвала положително въздействие на Джъстин. Именно тя е с него, когато през 2014 година е арестуван за шофиране в нетрезво положение. Две години след случая моделът разгласява, сякаш инцидентно, фотография на Джъстин с надпис „ Обичам те! “ и тогава още веднъж се заприказва за сантиментална връзка сред двамата.



Джейд Пиърс

Смята се, че един от най-големите шлагери на Джъстин – „ Love yourself “, е отдаден на английската бюти блогърка Джейд Пиърс. През 2015 година двамата са видяни на отмора дружно, а артистът даже е сниман разхождайки се гол в хотелската им стая.



Ариана Гранде

Всъщност няма доказателства, че Джъстин и поп звездата Ариана Гранде са излизали, само че несъмнено и двамата са имали благосклонности един към различен. През 2013 година двамата пътуват дружно на турне и още от този момент почитателите им се надяват на романс сред тях. По това време в Туитър се появява кадър с нежна целувка по бузата (на снимката), само че Ариана незабавно отхвърля сред тях да има нещо. През годините по-късно двамата на няколко пъти са се появявали на сцената дружно и публиката постоянно е била уверена, че химията сред тях и страхотна и би трябвало да бъдат двойка. През 2015 година даже записват дуетна ария. Макар че в този момент Джъстин е женен, сигурно не са малко почитателите, които още чакат романса сред него и Ариана.



Никола Пелц

В средата на 2016 година Джъстин е видян на няколко срещи с актрисата от „ Трансформърс: Ера на изтребване “ Никола Пелц. Красавицата е щерка на прочут американски предприемач, а през тази година се омъжи за Бруклин Бекъм (на снимката). Явно връзките ѝ с Джъстин Бийбър са краткотрайни, тъй като откакто няколко пъти е видяна да отсяда в дома на артиста, Пелц повече не е засичана с него.



София Ричи

Дъщерята на Лайънъл Ричи е едно от девойките, с които Джъстин има по-сериозна връзка. След като разгласяват няколко общи селфита в обществените мрежи и пътуват дружно до Япония и Мексико, излиза наяве, че двамата са гаджета. Джъстин даже се конфронтира с почитателите си и се отхвърля от Instagram акаунта си поради нея. Причината е, че доста негови почитатели тормозели 17-годишната тогава София онлайн. „ Ако сте ми почитатели, не хейтвайте хората, които одобрявам. “ – приканва Джъстин по това време. За положително или зло, връзката им се оказва не изключително дълготрайна.

И по този начин нататък…

Модели, актриси, певици – очевидно такива са дамите, към които Джъстин демонстрира уязвимост през годините. Певецът, който има над 200 милиона посладователи в Инстаграм, пораства пред камерите и на сцената и всяко негово деяние или дума се трансформират в сензация. Слухове – които биват настойчиво отричани, го свързват с още известни дами като Кортни Кардашиян, Кендал Дженър, певицата Мадисън Биър, актрисата Хейли Стайнфелд и други. Това, което през днешния ден обаче знаем сигурно, е, че една дама съумя да завоюва сърцето на Джъстин и да го трансформира в лоялен брачен партньор.



Хейли Болдуин: Съпругата

Говори се, че Бийбър и Болдуин са гаджета още през 2014 година и още веднъж през 2016 година, когато двойката публично афишира връзката си. Те разгласиха взаимни фотоси онлайн и Хейли даже придружи обичания си на фамилна почивка. И тъкмо когато нещата сред тях стават съществени, натовареният график на хитовия реализатор за следващ път се оказва проблем за персоналния му живот.
Няколко години и няколко други гаджета по-късно, Джъстин и Хейли се събират през 2018 година и приказката им приключва със женитба. Хейли Болдуин към този момент е Бийбър, а Джъстин публично е привързан мъж и любящ, правилен брачен партньор.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР