Поп сензацията Тейлър Суифт изненада феновете си с голямо разкритие

...
Поп сензацията Тейлър Суифт изненада феновете си с голямо разкритие
Коментари Харесай

Тейлър Суифт обявява нов албум на Грами 2023, след като цял ден дразнеше „големи новини“

Поп сензацията Тейлър Суифт изненада почитателите си с огромно разобличаване по време на 66-те награди Грами. Криейки загадка в продължение на две години, тя най-сетне сподели: „ Знам, че методът, по който Recording Academy гласоподава, е директно отражение на пристрастеността на почитателите, тъй че желая да кажа благодаря на почитателите, като ви кажа една загадка, която съм била вардя от вас през последните две години, което е, че чисто новият ми албум излиза на 19 април. Казва се The Tortured Poets Department. "

Феновете онлайн изреваха от неспокойствие след известието, защото чакаха вести за презапис на предходния й албум „ Reputation “. През целия ден имаше подмятания, че този албум следва да бъде рестартиран.

„ Reputation “ в началото беше публикуван, откакто Тейлър за малко се отдръпна от публичното внимание заради отрицателната реакция от почитателите на Ким и Кание.

Кание я беше загатнал в една от песните си, където сподели, че може да „ направи тази кучка “ известна и загатна допустима интимна вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР