Поп сензацията Бруно Марс напоследък не излиза от новините покрай

...
Поп сензацията Бруно Марс напоследък не излиза от новините покрай
Коментари Харесай

Мафиоти търсят длъжника Бруно Марс да му чупят краката

Поп сензацията Бруно Марс в последно време не излиза от новините около слуховете за раздялата с дългогодишната си другарка Джесика Кабан, с която е дружно повече от десетилетие. Загубата на красивата моделка обаче май е най-малкият проблем на джобния артист... Според източници от обкръжението му той е попаднал под прицела на мафията в Лас Вегас, откакто е натрупал немислимите 50 милиона $ задължения с незаконен хазарт.

Безкрайно надареният реализатор живее в Лас Вегас към този момент девета година и това се е отразило пагубно на финансовото му положение – написа в. „ Сън “.

„ Гангстерите в Града на прегрешението безусловно го имат целия – от облеклата, до договорите. Проиграните 50 милиона са единствено част от дълга му, който с бандитските лихви гони 90 милиона. Причината Бруно Марс да е жив е, че единственият метод да върне парите е, като продължи да прави концерти и да издава музика “ – твърди непосредствен до подземния свят източник.

„ Животът му сигурно не е заплашен, само че не се учудвайте, в случай че в околните месеци Бруно излезе отвън строя за известно време със странна травма – примерно строшен крайник след случай в банята. Местните гангстери на драго сърце ще показват, че не се майтапят и даже най-голямата звезда на шоубизнеса не е отвън обсега им “ – твърди сътрудникът на в. „ Сън “.

Източник: „ Уикенд “

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР