Поп певиците Гери-Никол и Дара демонстрираха приятелските си отношения доста

...
Поп певиците Гери-Никол и Дара демонстрираха приятелските си отношения доста
Коментари Харесай

Ето как Гери-Никол и Дара дразнят Тита

Поп певиците Гери-Никол и Дара демонстрираха другарските си връзки много предезвикателно. Двете оплезиха езици, държейки по една статуетка от провели се тези дни начин на живот награди. На церемонията не присъстваше Тита, като осведомени описват, че тя и Криско също са били поканени, научи HotNews.

Кадърът, който виждате с Дара и Гери, в действителност е капризен привет към съперниката им Тита, изтъквайки кои са настоящите на деня и кои печелят премиите. Конкурентката като схванала, че няма да вземе и една статуетка, решила да бойкотира събитието.

От както са на огромната сцена, за Тита и Гери-Никол се шушука, че не се понасят. Дара обаче е другарка и с двете поотделно. "Тя е малко сред чука и наковалнята, като гледа да угоди и на двете си колежки. С тази проява обаче сигурно е подразнила този, който не би трябвало ", разясняват близки до певиците.



На събитието направи усещане тоалета на Герито. Яката дупара избра бяла рокля с много провокативни изрязани елементи. Някои от гостите установяваха, че сходни се продавали в сексшоповете. Дали обаче и тоалета на варненката е оттова, към този момент не излиза наяве. Заради фриволното държание сред нея и Дара, почитателите им бързо ги причислиха към актриси от розовите филми. "Браво гордееме се с вас, само че нали знаете, че това е статуетка, а не нещо друго..... Че наподобява сте си помислили, че е нещо друго по скоро ", шеговито ги закачат в Инстаграм.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР