Поп певицата Виктория Георгиева, която тази година представя България за

...
Поп певицата Виктория Георгиева, която тази година представя България за
Коментари Харесай

Виктория от Евровизия: В семейството ми се случи нещо, което ни разтърси

 Поп певицата Виктория Георгиева, която тази година показва България за втора поредна година на " Евровизия " е на двете крайности по скалата на щастието.

Младата изпълнителка разкри, че наред с хубавите моменти, които я съпътстват и предстоят на песенния конкурс, тя се постанова да се моли доста за своя татко, който е тежко болен.

" Тази година аз персонално доста пораснах. В фамилията ми се случи нещо, което не е обвързвано с коронавирус, откриха на татко ми диагноза, която ни раздруса. За жал няма лекуване. Ние вършим всичко допустимо да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим. Искам в Ротердам да пея за тати и имам вяра, че той ще се усъвършенства! Много имам вяра! ", откровена е Вики пред Мон Дьо в изявлението му за " Нова телевизия ".

Гласовитата млада дама, която нашумя преди години като един от финалистите на " Х Фактор ", не може да си изясни за какво животът й дава хем щастието да се развива като реализатор и да жъне триумфите си, хем я посича с това грубо тестване.

" Странно е, тъй като татко ми е страховит човек. Пример за мен. Аз постоянно съм желала да наподобявам на него. Той е от безмълвните хора и наподобявам по темперамент на него. Когато седнем да вечеряме или да гледаме телевизия, не си приказваме, като че ли сме на друго енергийно равнище ", споделя надарената варненка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР