Поп певицата Поли Генова разказа подробности около годежа й и

...
Поп певицата Поли Генова разказа подробности около годежа й и
Коментари Харесай

Поли Генова: Джоузеф беше притиснат за сватбата

Поп певицата Поли Генова описа детайлности към годежа й и идната женитба. Блондинката не скри, че половинката й Джоузеф бил заставен на тази крачка. Ето за какво...

"Предложи ми брак, почувства се леко притиснат, тъй като започнахме да получаваме поздравления от всичките ни родственици и от фамилиите ни, както и от Канада, Щатите, от Швейцария, безусловно от целия свят. Отделно трябваше да изяснявам в Инстаграм, че сватбените фрагменти от видеото, в което той взе участие, че не са действителност, само че също тъй че и някой ден ще е супер да имаме същинска женитба. Така Джоузеф се е решил на тази стъпка след цялата тази лудница ", описа Генова в изявление за "На кафе ".



Поли показа, че годежа й наскоро безусловно я вкарал във филми. "Аз като човек, който съм от години в малкия екран, помислих че ми вършат скрита камера. Заведе ме на една прелестна терасата на един покрив, имаше човек, който свири на китара, едни огньове, едни свещи на всички места. Бяха ми споделили, че това е комплимент от хотела. В момента, в който отвориха шампанското, Джоузеф към този момент беше на колене и държеше кутията с пръстена. Погледнах доста недоверчиво, а той ме попита: "Ще се омъжиш ли за мен? " А аз реагирах с: "Това някаква смешка ли е? " Въобще не се трогнах, по никакъв метод... а той по този начин се беше разчувствал, въпреки и да не е от хората, които губят самоконтрол. И ме подканва: "Кажи, кажи! " И до момента в който отговоря, Даниел взе кутията, почна да я разнася нагоре-надолу, по-късно почна да ми поставя пръстена по главата, а баща му чакаше заветния отговор от мен ", разкааз прочувствено изпълнителката. След като към този момент видяла пръстена на ръката си, той се оказал леко необятен, само че пък бил дизайнерски от техен другар бижутер, който скоро ще го поправя. "Осъзнах какво ми се е случило, чак на сутринта ", спомня си още звездата ни от "Евровизия ".

По мотив втората си бременност, Поли е безапелационна, че новината пристигнала като гръм от ясно небе. "Все още не знаем по какъв начин се е случило, огромна изненада. Тотално непланирано, разбрах, че съм бременна съвсем в средата на присъединяване си в "Като две капки вода ". Добре, че най-после нямах изключително тежки задания и съумях да се оправя ", обобщава тя, като към момента резервира в загадка пола на бебето, което се чака в края на годината.

Припомняме ви, че Поли и приятеля й с филипински корени се загаджват след афтър празненство на музикални награди в Благоевград през 2016-а. "Той твърди, че когато е изискал да се снима с мен, аз съм му споделила, че ще се снимаме единствено в случай че пием шотове дружно, само че това не го помня ", споделя певицата. На идващия ден пък получила известие на телефона си от чужд задграничен номер с покана за закуска в хотел. Тогава обаче не се светнала, че е бъдещия й обичан и не дала отговор. Година по-късно още веднъж се засичат на премиите на БГ радио, подготовките, където и пламва любовта им.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР