Поп певицата Поли Генова кърми сина си Даниел по време

...
Поп певицата Поли Генова кърми сина си Даниел по време
Коментари Харесай

Поли Генова кърми по сцените

Поп певицата Поли Генова кърми сина си Даниел по време на участия и зад кулисите на концерти, разбра HotArena.

Само преди два месеца Поли стана майка за първи път, само че побърза да се завърне на работа. Съвсем неотдавна тя беше водеща на премиите на БГ радио и обикаляше страната със спектакъла „ Фалшив воин “. Вместо да наеме бавачки, които да й оказват помощ, певицата мъкне бебето със себе си по подготовки и концертни зали.

Генова употребява почивките, с цел да кърми сина си, издават я от екипа. Повечето й сътрудници се радвали на дребния Даниел и всеки желал да го гушка и дундурка, само че се намирали и такива, които недоумявали за какво се е захванала да работи, откакто има толкоз малко бебе.

Понякога синът й се разплаквал тъкмо по време на подготовки, евентуално от мощната музика и звук. Самата певица също наподобява много изморена и изтощена, което приказва, че носенето на няколко дини под една мишница й идва допълнително, писа „ Галерия “.

На всичкото от горната страна дребният Даниел надалеч не е от най-тихите бебета и съвсем непрекъснато оглушавал дома й с рев.

Въпреки че й е мъчно, Поли не счита да се отхвърля от концертите си. Признава, че усеща нужда да бъде на сцената и да пее, вместо да се затвори у дома с детето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР