Поп певицата Мария Илиева отсега е подсигурила сина си, съобщи

...
Поп певицата Мария Илиева отсега е подсигурила сина си, съобщи
Коментари Харесай

Мария Илиева пръсна 2 млн. лева за сина си, ето защо

Поп певицата Мария Илиева занапред е подсигурила сина си, заяви " Галерия ". Изпълнителката на " Видимо удовлетворени " е закупила първокласен парцел в " Бояна " за близо 2 милиона лв.. Къщата е на името на сина ѝ Александър, който тези дни навършва 1 годинка. Певицата решила, че това е добър мотив за сходен подарък, а и инвестицията си коствала. Къщата е с повърхност 950 кв.м, на два етажа е и е изцяло обзаведена.

Разполага с 5 спални, фитнес зона, сауна, затворена зимна градина и необятен двор. Засега Мария Илиева считала да отдава къщата чартърен, най-малко до момента в който синът ѝ навърши пълноправие. Тогава той щял да има цялостни права над парцела, написа бинюз.бг. Поп певицата и дребният Александър сега живеят в къща, не по-малко първокласна от тази в „ Бояна “.

Когато Илиева и бащата на детето Георги Михайлов се разделили, самотната майка схванала, че синът ѝ няма да получи нищо от баща си и ще се наложи сама да му подсигури бъдещето. Последните години са едни от най-силните за продуцентския ѝ лейбъл " Стерео стая " и певицата решила да влага отрано. Илиева се съветвала с брокери, които я посъветвали да закупи по-скъп парцел и да го отдава чартърен. Наша инспекция откри, че месечният наем на палата, който е закупила е 10 000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР