Поп певицата Мария Илиева е станала двойно по-едра от както

...
Поп певицата Мария Илиева е станала двойно по-едра от както
Коментари Харесай

Взрив в На кафе: Бременната Мария Илиева шашна Гала с нови...

Поп певицата Мария Илиева е станала двойно по-едра от както носи втората си рожба, само че това не я тормози. " При предходната ми бременност не съумях да наддам толкоз, само че доколкото си приказвам с мои приятелки, които са минали по същия път е нещо обикновено. Не ме тормози фигурата ", разкри самата тя в изявление за " На кафе ". Певицата описа, че преди да научи щастливата вест, че чака дете, тя е изкарала и коронавирус, само че за благополучие много леко, написа Hotnews.bg.



Изпълнителката на " Лунен сън " резервира традицията си да не приказва за бащата на второто си дете, само че пък не скри, че най-новото й парче " Любов " е отдадено точно на новата обич в живота й. Именно той и сина й Александър са първите, които тествали песента, която е авторска за певицата. " Когато я слушаше в недопечен вид, Алекс не я одобряваше, само че откакто я чу в подготвен тип, непрекъснато желае да му я пущам в колата. Много си е харесал фразата " Аз съм в теб и ти си в мен ", обичана му е и непрекъснато припява, доста подправено и с цялостно гърло крещи ", описа Мария.

Илиева отхвърли слуховете, че е решила да се открива да живее в Маями, докъдето доста постоянно пътува. " Не, няма да пребивавам там, въпреки че пътуваме доста постоянно и през годината имаме интервали, в които се откриваме за по-дълго време. В Щатите, освен в Маями имам поради, тъй като имаме това право. Аз мога да се похваля с голяма признателност към тази страна, че ме дефинира като някой, който има изключителни заслуги в изкуството и по този мотив нашите документи са с подобен темперамент ", похвали се брюнетката пред Гала и изясни, че е в Америка, когато в родината си няма дейни задължения.



" Не съм си мислила да оставам някъде трайно, тъй като изкуството допуска липса на географски граници. Аз мога да пребивавам на всички места и да се усещам добре, стига да съм обградена от обичаните ми хора и обич ", безапелационна е тя. Порасналият й наследник Александър е привикнал с новото място и дори се пробва да приказва на британски. " Някои думи не ги знае и си измисля нови, доста е занимателен. Но там е толкоз подредено и прелестно, че няма по какъв начин да не се усеща добре ", безапелационна беше Илиева, която презентира и новата си кино роля. Гласовитата изпълнителка влиза в облика на Йорданка Христова в лентата " Порталът ", която скоро ще бъде излъчена на огромен екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР