Поп певицата Мария Илиева е нетърпелива да се завърне на

...
Поп певицата Мария Илиева е нетърпелива да се завърне на
Коментари Харесай

Мария Илиева роди и хукна по участия

Поп певицата Мария Илиева е нетърпелива да се завърне на сцената. Тя роди преди месец, само че изобщо не има намерение да си стои у дома и да дундурка сина си Александър. Изпълнителката на "Видимо удовлетворени " е поела ангажимент точно на празника на дамата в пловдивски клуб. Но дотук изявите й няма да секнат, два дни по-късно - на 10 март, ще пее за почитателите си във Варна.

"Ето това е свръх амбициозност! Не желае да си даде отмора за повече от месец, а въпреки всичко роди през вчерашния ден ", разясняват колежки на звездата. Илиева, чиято фамилия по татко е Красимирова не желае да губи време в майчинство, тъй като по-младите й колежки могат умерено да й вземат хляба и до момента в който се завърне на сцена, в действителност участията й да секнат. Мария считала, че колкото по-бързо се завърне в играта, толкоз по-актуална ще е и за бъдеще. Не инцидентно, малко преди да роди тя пусна и ново парче с видео - "Всичко ". Именно и него тя ще показа за първи път онлайн на идните й клубни задължения.

Неотдавна певицата описа, че е почнала да се грижи за музикалния усет на бебето си още преди да го роди. Тя го възпитавала с типичен творби на Бетовен, Моцарт и Шопен. Пускала му е и фолклорни осъществявания на хора на нейната майка Ваня Монова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР