Поп певицата Мариана Попова коментира зловещата катастрофата в София, която

...
Поп певицата Мариана Попова коментира зловещата катастрофата в София, която
Коментари Харесай

Мариана Попова: Живеем в държава с фалшиви правила

Поп певицата Мариана Попова разяснява злокобната злополуката в София, която някогашният футболист Георги Семерджиев провокира нощес, видя Lupa.bg. 35-годишният мъж умъртви две млади дами - на 22 година и на 26 година и по-късно избяга. Семерджиев бе задържан преди няколко часа от отряд „ Кобра “. Мариана Попова избухна с коментар за нещастието и окачестви страната ни като " подправена ". Ето какво написа изпълнителката:

" Вечер, от никаквите. Дежурен летен дъжд безплатно мие улиците на прашната столица. На педя от градския пъп, мощен черен джип прелита над аления светофар и пикира в такси, след което се завърта и срутва асансьорния павилион на метрото. При този инфраструктурен конфликт джипът се цепи на две. Задницата поема своя нов, свободен път. Един звук железно гюле полита в безсърдечен кърлинг по тротоара.
На пътя му застават две инцидентни млади дами, незабелязано запътили се към небесата. На 22 и 26.
В другата половина на джипа е имало водач и сателит. Изчезват в първите секунди след конфликта. Водачът е рецидивист - сборът от годините на жертвите е еднакъв на тежките му нарушавания на пътя. Карал е с подправена брошура, с подправени номера, в страна с подправени правила, подправени правила и подправени санкции. Истински са били единствено откритите в половинката джип две сини лампи и полицейска стоп-палка.
Водачът се търси, национално. Ще го намерят, заловят, закопчаят, покажат. Ще го пооплюем заедно, ще го заклеймим, ще го прокълнем, ще призовем наказване от всевиждащия Бог. А след това постепенно и добродушно ще забравим и ще си тръгнем по тротоара на живота.
Горчиво утро, сътрудници българи. Държава, в която наказванията са единствено Божии, е в ръцете на Дявола. "
Георги Банков
Съболезнования на родителите ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР