Поп певицата Мариана Попова и Деян Неделчев-Икебаната заформиха огромен махленски

...
Поп певицата Мариана Попова и Деян Неделчев-Икебаната заформиха огромен махленски
Коментари Харесай

Мариана Попова на война с Икебаната

Поп певицата Мариана Попова и Деян Неделчев-Икебаната заформиха голям просташки скандал в обществените мрежи, а в задочната им препирня се включиха и други известни персони, които също са ставали жертва на хапливия му език. Цялата дандания приключи със закани за съд, като изключителното състояние у нас бъде анулирано.

Ексцентричният музикант пръв обиди изпълнителката на „ Чуй ме ”, а тя не му остана длъжна. Гневът на Мариана се отприщи след коментар на Икебаната във връзка лансирането на „ посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един шлагер ”.

56-годишният артист недоволства против известни свои сътрудници, чиито песни се въртели по родните радиа и малките екрани, само че нямали нито един шлагер и онлайн не можели да изпеят един правилен звук. Въпреки големия си гений, Икебаната е недолюбван в музикалната колегия поради острия си език и скандално държание. Песните му не се въртят по нито една радиостанция и телевизия.

„ Аман от огромни „ звезди ”, които се стартират по всевъзможни радиа и тв-та с по едно или две имена като Мариани Попови, Марийки Илиеви, Тони Димитровки, Поли Геновки, Дичовци, Любовци, Мировци, Доневци, Нетевци, Графовци и сие, още и още тем сходни нови „ супер ” дрисливи БГ звездички, които не можеш да им запееш нито една ария, нито да ги гледаш. Мога да ги изброявам дълго. Аман от такива дрисльовци и дрисли! Писна ми да се стартират някакви посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един шлагер. Никаква характерност, незначителност и реплика, неприятен усет и изтощение. Бахти скапаната страна! Аман от скапани риалити измислени шоута, с измислени звезди. Няма избавление! А това измислено „ БГ радио ” изкриви усетите на хората за 20 години и наложи скучни артисти и някаква странна мода. Да не приказваме за националните медии, които не пускат нищо смислено и никаква БГ музика, добре че е Youtube, другояче сме изгубени... Крякат, шушукат, блеят, врякат, пискат, мучат, врещят, викат – единствено дето не могат да пеят, да не приказваме, че като ги изтъпаниш всичките тези огромни „ звезди ” онлайн, един верен звук не могат да изпеят, щото са изцяло измислени ”, написа в обществените мрежи Икебаната.

Думите на изпълнителя на „ Съчки групирам ” напълно разумно отприщиха гнева на засегнатите музиканти.

„ Този субект, човек, Търговско отделение или каквото е там се е заел да нападна всяка обява обвързвана с мен и песента „ Дъжд ”. Определението „ некадърница ” не ме наскърбява, тъй като в никакъв случай не съм се взимала на съществено и върша това, което ми харесва с доста любов (може би и за това не съм чак толкоз продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без наслаждение. Деян Неделчев, ти си безразсъден и душевен неустойчив ”, съобщи Мариана Попова.

 

В разногласието им се включи Тони Димитрова , която има остаряла омраза с Икебаната. Преди 7 години, откакто музикалният шеф на „ БГ радио ” Ана-Мария Тонкова угасна от рак, Неделчев съобщи, че Тонкова си е заслужавала ориста да се разболее. Икебаната се оплака, че в основаното от нея радио пускала песни единствено на свои хора, а той оставал подценен.

Бургаската певица отбрани починалата Тонкова и на собствен ред атакува Икебаната. Изпълнителката на „ За тебе хората приказват ” тогава посочи, че колкото да смогва от участия, до момента в който Икебаната прекарвал времето си пред компютъра у дома. „ Не можеш да заливаш хората с отрова и ненавист! Това е освен неприемливо и подсъдно, само че и нехристиянско! ”

В диалога се включи и Веселин Плачков , който отбрани половинката си Мариана, пращайки Икебаната в център за душевно заболели.

„ Деян има огромен глас и доста качества, само че не съумява да ги покаже. Може би е неприятен шанс, а и характерът му пречи ”, разяснява пред „ Уикенд ” композиторът Дани Милев и напомни, че Неделчев е печелил „ Златният Орфей ” през 1993 година с песента „ Посвещение ” на Хайгашод Агасян и Недялко Йорданов .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР