Поп певицата Лора Караджова лъже, че с бащата на детето

...
Поп певицата Лора Караджова лъже, че с бащата на детето
Коментари Харесай

Истината лъсна! Лора Караджова и бащата на детето й са заедно

Поп певицата Лора Караджова лъже, че с бащата на детето й сноубордиста Валентин Славов са разграничени, научи „ Галерия “.

Близки до щерката на Данчо Караджов се кълнат, че двамата още веднъж са се събрали, само че съзнателно крият от медиите за връзките си.

Лора считала, че точно медийното внимание към тях е станало причина за раздялата им предходната година. Затова двамата се разбрали да пазят в загадка сдобряването си и само най-близките им да са наясно.

Изпълнителката обаче сама изпитва усложнения да скрие истината и се оплита в лъжите си. В изявление за тв предаване Лора призна, че с Вальо към момента се обичат доста мощно, само че не можа да отговори на въпроса за какво тогава са разграничени.

„ Аз не желая да е по този начин. Родителите би трябвало дружно да възпитават детето си. Ние просто доста се карахме и си крещяхме… Алиса (дъщеря им – б.а.) сега е с Валентин, той я гледа. Сега живеем при него в Банско, а лятото се местим тримата на морето “, оплете се Караджова.



Само преди два месеца Караджова съобщи в „ Черешката на тортата “, че живее в жилището сама с щерка си и Савов се е изнесъл от дълго време. „ Галерия “ обаче попадна и на фотоси, които демонстрират тъкмо противоположното. Валентин непрекъснато поства снимки в персоналния си профил в Instagram от вкъщи им в Банско, на които е дружно с Лора и Алиса. На фотосите тримата наподобяват щастливи и по нищо не наподобява да са разграничени.

И до момента в който съгласно близки до Караджова певицата крие истината, с цел да избяга от медийното внимание, нейни колежки са навръх противоположното мнение. Те считат, че цялата история е добре скърпен пиар.



„ Откакто стана ясно, че не живее с Вальо, всеобщо започнаха да я канят в тв излъчвания, да дава изявленията, записа ново видео… Благодарение на тази разлъка, тя излезе от нафталина, тъй че да се прави на самотна майка работи съвършено за нея и кариерата й “, злорадстват от музикалния отрасъл.

Припомняме, че Лора Караджова имаше дългогодишна връзка с тв водещия Деян Славчев-Део, с който бяха една от най-популярните звездни двойки. Малко откакто се разделиха, Караджова се събра със сноубордиста Славов и забременя. Дъщеря им Алиса се роди през 2014, а 3 години по-късно Лора разкри, че с Валентин към този момент не са дружно.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР