Поп певицата Адел беще атакувана в социалните мрежи, след като

...
Поп певицата Адел беще атакувана в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Защо СНИМКА на Адел предизвика гняв?

Поп певицата Адел беще атакувана в обществените мрежи, откакто разгласява в Instagram своя фотография с бикини в цветовете на ямайското знаме и с прическа в африкански жанр с възли банту. Снимката е направена за карнавала в Нотинг Хил, Лондон, написа vesti.bg.

Известният карнавал на карибската просвета се организира по традиция през последния уикенд на август, само че тази година за първи път е виртуален от 54 година насам поради пандемията от Covid-19.

32-годишната поп звезда е родена в Нотинг Хил, само че в този момент живее в Лос Анджелис. Снимката е направена в градината на нейното имение в Бевърли Хилс.

В обществените мрежи Адел беше упрекната в културна апроприация или присвояването на просвета. Някои хора, изключително в Съединени американски щати, се отнасят неоправдателно към това бели хора да употребяват детайли от други култури.

A post shared by (@adele) on Aug 30, 2020 at 3:17pm PDT

" Белите хора не би трябвало да носят възли банту по никакъв мотив. Точка ", написа консуматор в обществените мрежи, а различен напряко изрича мнение, че Адел би трябвало да бъде пратена в пандиза.

Колеги на певицата и английски политици я опазиха.

" Целият този звук е плод на недоумение на духа на карнавала в Нотинг Хил с неговите обичаи. Адел е родена в Нотинг Хил и го усеща като никой различен. Благодаря ти, Адел! Не обръщай внимание на злобарите ", написа в Туитър Дейвид Лами, негър народен представител лейбърист.

Наоми Кембъл поддържа Адел с емотикони.

" Пълни нелепости! Тя наподобява ужасно ", реагира известният английски ефирен водещ Пиърс Морган в шоуто си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР