Поп певецът Danny Levan срази уеб предаването на дизайнерката Мегз

...
Поп певецът Danny Levan срази уеб предаването на дизайнерката Мегз
Коментари Харесай

Поп певецът Danny Levan срази предаването на Мегз: Няма такава простотия!

Поп артистът Danny Levan съкруши уеб предаването на дизайнерката Мегз "Инста Куин ". В обществените мрежи той скочи против него, обвинявайки екипа, че е отговорен за сълзите на участничките.

"Разбрах, че Мегз е направила някакво риалити в интернет и мнозина били възхитени от него. Пуснах си го да видя защо става въпрос. Останах шокиран. Някакво малко момиче реве, само че голям рев и то познайте защо... не й се получи селфито. И то цяло жури прави оценка селфитата какъв брой са професионални, дали ще могат да продадат нож или вилица. Няма такава дивотия, не мога да допускам с какви неща тревожат децата в лятната им почивка ", споделя изпълнителят, представен от ПИК.

И добавя: "Моля, в случай че може някой да ми изясни що е то “професионално селфи”... Аз мислех, че с цел да си професионален модел се чака екип от експерти,,, осветители, фотографи, асистенти, beauty -department... Пародия на риалити шоуто на Тайра Банкс от едно време... Там най-малко получаваха действителен контракт с крепко кеш. Че и Ангелите на Мегз... Някой май е почитател на Виктория Сикрет ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР