Поп легендата Васил Найденов, любимец на поколения българи, е един

...
Поп легендата Васил Найденов, любимец на поколения българи, е един
Коментари Харесай

Уикенд: Васил Найденов влиза във „ВИП брадър” срещу рекордна сума!

Поп легендата Васил Найденов, любим на генерации българи, е един от първите, които са поканени в новия сезон на „ ВИП брат ”. Кеца е имал към този момент три срещи с продуцентите на шоуто и най-вероятно ще подпише контракт. Той ще получи и един от най-високите възнаграждения, които предаването е давало на родна звезда, написа „ Уикенд “, представени от Блиц.

Спряга се сумата от 250 000 лв., макар че Кеца изискал доста повече, твърди июданието.

В момента се прецизират последните детайлности и най-вероятно до дни музиканта ще постави подписа си под контракта.

Пазарлъците с него почнали още преди няколко години, само че Кеца бил безапелационен, че за нищо на света не би взел участие в риалити, където да изложи на показ всекидневието си. Музикантът се тормозил, че ореолът му на звезда може да се сгромоляса. Една дузина хора от екипа на предаването били натоварени със задачата да убедят артист №1 у нас да влезе в най-наблюдаваната къща в страната и да живее най-малко един месец пред погледите на милионите си почитатели.. 

От него се очаквало да е черешката на тортата на едно от най-гледаните излъчвания в Нова телевизия. Една от претенциите на естрадната легенда е  да има лична стая и баня, както и обособена доставка на храна . Тъй като графикът на 67-годишния музикант бил напълнен с участия до края на годината, продуцентите удовлетворили и условието му да напуща Къщата на „ ВИП брат ”, когато има музикални задължения.

Звездата на естрадата упорства и  да не бъде показван гол, както и в ефир да не бъдат объждани детайлности за негови връзки, в случай че самичък не ги разяснява . Знак, че Кеца е в топли връзки с Нова телевизия бе и появяването му в публиката на финала на „ Като две капки вода ”, където той седеше покрай шефката на медиата Силвия Зурлева. Появи се и като посетител в „ Hell’s Kitchen ”.

Тази година „ ВИП Брадър ” започва на 16 септември, което се пада в неделя. Продуцентите са уверени, че ще създадат знаков сезон, за който дълго ще се приказва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР