Поп изпълнителят Стефан Илчев, който е известен като най-добрия имитатор

...
Поп изпълнителят Стефан Илчев, който е известен като най-добрия имитатор
Коментари Харесай

Стефан Илчев замести болната Лили на концерт

Поп изпълнителят Стефан Илчев, който е прочут като най-хубавия подражател на Лили Иванова, замести примата на нейно присъединяване през уикенда.



По информация на „ Телеграф “ Иванова изпитвала здравословно неразположение и отказала авансово стихотворец ангажимент на огромно фирмено празненство.

На събитието участвали Васил Найденов, Орлин Горанов и още куп огромни имена на родната сцена. Малко откакто уредниците разбрали, че Лили няма да пристигна, се свързали със Стефан Илчев, който за благополучие бил свободен довечера и по този начин съумял да замести Иванова, като с изключение на нейните песни извършил и своите шлагери. Двамата реализатори не бяха открити за коментар по тематиката.

От години насам името на Стефан се свързва непрестанно с това на Лили Иванова тъй като той прави имитацията на гласа едно към едно и в случай че не гледаш в никакъв случай не би се усъмнил, че пред теб е самата звезда.

С брилянтното си осъществяване на шлагера „ Камино “ Стефан завоюва първото място в седмия сезон на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР