Поп изпълнителят Жоро, който е и издател на списанието Half

...
Поп изпълнителят Жоро, който е и издател на списанието Half
Коментари Харесай

Жоро на корицата на Half Magazine - по- секси от всякога!

Поп изпълнителят Жоро, който е и издател на списанието Half Magazine съумя още веднъж да прикове светлините на прожекторите към себе си. Провокативен и дръзновен той знае какво да направи когато желае да каже или покаже нещо. В новият брой на списанието той споделя на читателите по какъв начин в действителност се ражда Half Magazine, какъв е екипът, който работи над него и какво да чакаме в бъдеще.



Загатна също по този начин и дали да читателите да чакат нова сесия за идващ брой с Николета Лозанова и по какъв начин е предходна работата по броя му с нея и Иван Булкин.

В броя отпред с Жоро, ще прочетете и още две изявленията с двама съумели мъже - дизайнера Борче Ристовски и мениджърът на Мементо Павел Тодоров.

В изявлението си за списанието Жоро дава отговор на всевъзможни въпроси, само че прави усещане, че няма нито един персонален въпрос от рода на кой заспива до Жоро, и кой топли леглото. Това към този момент остава мистерия. Знае се, че артистът ревниво крие персоналния си живот и в никакъв случай не е афиши
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР