Поп изпълнителите Мария Илиева и Любо Киров от години са

...
Поп изпълнителите Мария Илиева и Любо Киров от години са
Коментари Харесай

Защо са толкова близкия Мария Илиева и Любо Киров? Причината ще ви шашне

Поп изпълнителите Мария Илиева и Любо Киров от години са близки другари. Двамата са споделяли доста наслади, само че са минали и през куп тествания дружно. Певецът, който тази година още веднъж ще бъде жури в музикалното шоу „ Х Фактор ”, самичък признава, че преди време Мария е избавила живота му и до през днешния ден е благодарен за помощта й. Преди към 10 години Киров закъса съществено със здравето и едвам оцеля. По това време той се скри от светлините на прожекторите, а след това се оказа, че в действителност е имал основателна причина. Любо споделя по какъв начин едвам не си отишъл от този свят, откакто апандиситът му се спукал и кошмарът му почнал.

Певецът си спомня, че първоначално не усетил нищо, след това ненадейно почнали остри болки в региона на корема, само че той настойчиво отказвал да отиде на доктор. За шанс, приятелката муМария била до него и незабавно го закарала в незабавното поделение, където хирурзите направили животоспасяваща интервенция.

„ Получих доста перитонит, всичките ми коремни органи бяха възпалени. Това е в действителност сериозна диагноза. Оживях след доста тежка намеса, при която се отваря коремът, изваждат ти се червата, измиват се и още веднъж се прибират. В реанимацията се молех на Господ да се оправя, да ми помогне и да ми даде сила”, спомня си съдията от „ Х Фактор”. И добавя, че Илиева била компактно до него през сложния интервал, а след това му съдействала да се свърже с едни от най-хубавите експерти в региона на коремната хирургия, които да наблюдават възобновяване му, написа " Уикенд ".

„ Никога няма да не помни какъв брой ми оказа помощ в оня миг! Рядко се срещат такива положителни другари!”, безапелационен е Киров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР