Поп иконата Бритни Спиърс продължава да сипе огън и жупел

...
Поп иконата Бритни Спиърс продължава да сипе огън и жупел
Коментари Харесай

Бритни Спиърс към баща си: Проклинам те да гориш в ада

Поп иконата Бритни Спиърс продължава да сипе огън и жупел против татко си, под чието настойничество беше в продължение на 13 години.

В обява в Инстаграм тя си напомни по какъв начин родителите ѝ са я сложили в психиатрична болница за четири месеца през 2019 година 40-годишната поп звезда показа, че е била „ третирана като куче ” в лечебно заведение, а по-късно измъчвана с жестоки въпроси.

„ Защо се съгласи с това и се отнесе с мен като с проклето куче? Какво прави другите ти дъщери толкоз специфични, че ме цениш по-малко от едно куче? “ обърна се певицата към татко си посредством обществената мрежа. „ Събуждайки се всяка заран и всяка вечер преди лягане, се апелирам на Бог да изпиташ най-малко пет минути от болката, която изпитвах на това място в продължение на четири месеца! Проклинам те да гориш в пъкъла. Баща ми постоянно ми е казвал, че съм дебела, за са не се усещам красива “, написа тя.

През 2008 г, след душевен срив, Бритни Спиърс беше оповестена за неспособна да се грижи за себе си и децата си. Тя беше принудена да влезе в психиатрия, а татко й Джейми стана неин аставник. След като се възвърне, певицата продължи да изнася концерти, само че не можеше да ръководи парите си. Попечителството продължи до 2021  г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР