Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една

...
Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една
Коментари Харесай

DARA - любимката на всеки ще пее за първи път на София Прайд на 17 юни

Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една от най-актуалните поп изпълнителки в България ще се качи за първи път на сцената на събитието, което ще се организира на 17-и юни. Тя ще показа някои от най-големите си шлагери пред публиката на звездния концерт на София Прайд, който предходната година събра над 12 000 души пред паметника в Княжеската градина. Вратите на събитието ще отворят в 14:00 часа. 

DARA показа за присъединяване си в София Прайд: „ Нямам самообладание да се кача на сцената на най-цветното събитие у нас. Подкрепям и стоя зад идеите му в отбрана на човешките права. ” 

София Прайд е най-голямото шествие в отбрана на човешките права в България. Тази година главната тематика на 16-ото издание е фамилията и неговата значимост за ЛГБТИ+ българите. За първи път 11 български фамилии ще застанат с лицата и имената си в поддръжка на акцията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023 ”. Техните истории ще бъдат разказани в формалните профили на София Прайд в обществените мрежи, както и на билборди из цяла София.  

София Прайд се провежда от фондация GLAS, взаимно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет. Събитието е подкрепено от Български фонд за дамите, Посолство на Съединени американски щати в България, Посолство на Австралия в България, Absolut, Accenture, Delinian, Draft Kings, EY, HP Enterpise, Ingram Micro, Mastercard, Progress, Paysafe, Sutherland, tbi bank, Walltopia, Fashion Days, WorkNomads LAB Hotel. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР