Поп-фолк звездата Галена запали сцената на столичен клуб, като се

...
Поп-фолк звездата Галена запали сцената на столичен клуб, като се
Коментари Харесай

Пак резил: Галена подгрява гръцка звезда по кюлоти

Поп-фолк звездата Галена възпламени сцената на столичен клуб, като се появи по атрактивен тоалет, наподобяващ кюлоти.
Певицата взриви публиката с осъществяването си на гръцки мегахит по време на концерта на звездата Паола Фока. Нашенката поздрави гръцката легенда с нейно осъществяване, което прерасна в общ дует.

Това беше и най-атрактивната част на вечерта. Преди това присъединяване на гъркинята приличаше повече на концерт. Изпълнителката е топзвезда, известна изключително доста в родината си.

Тя е добре позната на гръцките меломани, като шлагерите й попадат в топ 10 на радиокласациите. Оказа се обаче, че те не са задоволително известни на всеобщата аудитория у нас и множеството пристигнали в клуба седяха безучастно като в концертна зала.

Паола е известна с атрактивното си театрално държание, като за нея са типични атрактивни танци в изключително къси рокли, само че явно поради качени килограми певицата беше заложила на панталон.

Въпреки това за познавачите на музиката и феновете на бузукито певицата се раздаде. Пред над 2000 индивида суперзвездата пя повече от 2 часа онлайн без нито една отмора. В края на вечерта над 10 000 карамфила бяха покрили сцената на клуба.

Един куп наши артисти, измежду които Меди, Кали, Джей Джей , бяха пристигнали да се насладят на присъединяване на гръцката легенда.

След концерта Кали показа видео в мрежата, в което изрече възхищението си от професионализма на гъркинята. Изпълнителката на 4:4:2 не пропусна да захапе българските певици, като загатна, че истината е единствено в пеенето онлайн с бенд, а не на плейбек.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР