Поп-фолк звездата Фики вече може да се похвали с участие

...
Поп-фолк звездата Фики вече може да се похвали с участие
Коментари Харесай

Фики стана актьор в театъра

 Поп-фолк звездата Фики към този момент може да се похвали с присъединяване в театрална режисура.

Големият наследник на Тони Стораро бе специфичен посетител в спектакъла “Направихте ме на вманиачен " във Варна, като следва да излезе под светлината на прожекторите още в Пловдив и Бургас.

“Изключително съм благополучен да бъда на една сцена с толкоз надарени артисти. Всички са превъзходни и доста се забавляваме. С неспокойствие чакам да видя по какъв начин публиката в Бургас и Пловдив ще ни одобри, дали ще се забавляват също толкоз доста, както хората във Варна ", показа разчувствуван артистът, представен от Планета тв.

“Направихте ме на вманиачен " е комедиен шлагер, а водещ на спектакъла е Руслан Мъйнов, който ловко съчетава смешното със сериозното. Фики пък показва свои обичани песни и влиза в най-характерните облици, които ни показа в шоуто “Като две капки вода ". Какви ще бъдат изненадите в Бургас и Пловдив, артистите не издават, само че подсигуряват горещина от страсти.

В театралната режисура с присъединяване се разписват още актьорите Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Тихомир Благоев и Рада Кайрякова.

Летните театри в Бургас и Пловдив ще посрещнат звездната натрупа на 19 и 20 юли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР