Поп фолк звездата Денис Теофиков внезапно на 21 години. Тъжната

...
Поп фолк звездата Денис Теофиков внезапно на 21 години. Тъжната
Коментари Харесай

Внезапно почина поп-фолк звездата Денис Теофиков

Поп фолк звездата Денис Теофиков ненадейно на 21 години. Тъжната вест потвърдиха от " Пайнер ". Денис е най-младата звезда на компанията.

" Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея ", пишат от компанията. 
 Отиде си прочут национален артист Отиде си прочут национален артист
Народният артист Ивайло Герасимов е умрял след дълго боледуване. Тъжната новина заяви щерка му Виктория Герасимова, предава 24 часа....

Към момента не е ясна повода за гибелта му. Денис Теофиков е роден на 20 юли 2000г. и от дребен се занимава с музика откърмен с музика от дребен, защото е израстнал в музикално семейство – майка му е певица, а татко му – прочут китарист, напомня TrafficNews.bg. Завършва образованието си в Национално музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “, град София. Мечтата му е да стъпи на огромната сцена и да изнася концерти и той я осъществя. Успехът му идва с дебютния дует “Грешка беше ” с Цветелина Янева, който даде летящ старт за професионалната кариера на Денис.

Участвал е в някои от най-големите музикални реалити формата в България – „ България търси гений ” и „ Х фактор ”. През 2018 година подписва контракт с музикална компания “Пайнер ”. Вторият му план - баладата “Мило мое ” и последвалите дуети с Емилия – “Акула ” и “Тръгвай си ” затвърдиха възходящата му известност и го трансфораха в един от новите тийн-идоли. За малко време Денис Теофиков взе участие в един от новите планове на Джулия и записа два хитови дуета с Малката.

Негови сътрудници, измежду които Алекс Робов, Лидия, Десита, Лорена и Лияна, не скриха болката си и незабавно разгласиха в обществените мрежи мемоари с артиста, както и скръбни послания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР