Поп фолк певицата Валя наскоро припомни за себе си и

...
Поп фолк певицата Валя наскоро припомни за себе си и
Коментари Харесай

Помните ли попфолк певицата Валя? Преживяла е нещо ужасно

Поп фолк певицата Валя неотдавна напомни за себе си и разкри, че е изживяла доста сложни моменти, както и фамилията ѝ. Певицата не разкри в елементи какво им се е случило, само че се схваща, че е било тежко тестване.

Но след всяко неприятно нещо, идва и хубаво, защото в пандемичната 2020 г.тя е сбъднала дългогодишна своя фантазия.

" Бях в един сложен интервал в моя живот в първия стадий на пандемията, само че си споделих в един миг, че колкото и да е мъчно, човек би трябвало да направи нещо, с цел да повдигне и своя личен дух, и този на хората, изключително когато си социална персона. Знаех, че имам доста песни, които може да се съберат в два фолклорни албума и взех решение да направя фолклорен албум, тъй като доста фенове ме питаха през годините няма ли да направя подобен албум, откакто извършвам толкоз добре национални песни. И по този начин този миг пристигна, албумът излезе на Бъдни вечер. " Фолклорна огърлица” е една моя фантазия, която осъществих след много време…

С този албум разбрах, че съм докоснала доста хора и съм донесла наслада. Аз съм си подобен човек, в случай че не развеселявам някой, не се усещам ползотворна, т.е. в случай че не пея, то аз би трябвало да веселя, подобен човек съм и такава ми е същността ", това разкрива изпълнителката пред списание " Апетитно ", чиято корица украсява.

Звездата на музикална компания " Пайнер " не крие, че персонално за нея фамилията е най-важната полезност. " То е същинска цитадела. Не е елементарен животът в България, на никой не му е елементарно, само че въпреки всичко фамилията е това, което те задържа, твоята опора и би трябвало да се отстоява. Минаваш през фамилния живот през доста катаклизми – и през хубави прочувствени моменти, и през доста сложни, само че както споделят, когато са двама дружно – мъчно няма ".

Валя дефинира себе си като строга и изискваща майка, тъй като желае да научи щерка си да бъде уважителна, усърдна и състрадателна, само че въпреки всичко отпуска нещата от време на време, с цел да покаже на своето момиченце къде би трябвало да бъде сериозна и къде да се отпусне, и забавлява.

" Искам да я опазя от меркантилността, от експанзията, тъй като под външността на човек в всекидневието стоят сърцето и душата му. Искам да бъде блага, нежна, само че да си отстоява позициите, да бъде с темперамент и да се научи да споделя " Не ", прибавя още изпълнителката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР