Поп-фолк певицата Валя изненада феновете си с неподозиран талант. Оказа

...
Поп-фолк певицата Валя изненада феновете си с неподозиран талант. Оказа
Коментари Харесай

Поп фолк певицата Валя изплува от миналото с нова професия С...

Поп-фолк певицата Валя изненада почитателите си с непредвиден гений. Оказа се, че изпълнителката на " Ласмаги-джасмаги " е доста добра освен с микрофона, а и с четката.

Тя сподели на почитателите си в обществените мрежи свои произведения.



" Всъщност аз рисувам от дребна, само че през последните 20 години се занимавам основно с музика и не бях пипала четката от доста време. По време на локдауна, когато останах повече време у дома, взех решение да опитам да запълня времето си със остарялата си пристрастеност. Тук е моментът и да благодаря на Господ, че ме надарил с тези гении - да пея и рисувам, с което отново да веселя хората. А това ми носи най-голямо наслаждение ", призна звездата на музикална компания " Пайнер ".

Валя издава, че гения си в тази област най-вероятно е наследила от своя дядо по бащина линия, който също е рисувал доста добре и е бил музикант.

Вдъхновение за своите картини певицата намира на всички места към себе си. " Всяка една концепция за картина идва по друг метод. Нещо забелязано, претърпяно или просто уловено от някой диалог с другар или непосредствен. Пресъздавала съм и разнообразни мои настроения и на близки хора към мен, само че постоянно съм търсила същинската страст в картините ми ", споделя още Валя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР