Поп фолк певицата Софи Маринова и бъдещият й съпруг Тодор

...
Поп фолк певицата Софи Маринова и бъдещият й съпруг Тодор
Коментари Харесай

Софи Маринова и Гринго останаха без меден месец! Ето защо

Поп фолк певицата Софи Маринова и бъдещият й брачен партньор Тодор Давидов – Гринго, остават без меден месец, разбра HotArena.

Това разкри гласовитата певица пред „ Телеграф “. Причина да останат без отмора след венчавката се оказва препълненият график на Софи, която е поела задължения доникъде на идната година.

„ Всичко ни е заето, почтено казано и за другата година сме по този начин. Поела съм задължения, кумовете Преслава и Павел и те. Хубавото е, че ние с Гринго умеем да се веселим, значимото е да сме си дружно, все едно къде. Ще успеем да резервираме нещо за два-три дни, в случай че пожелаем, само че меден месец не може да си позволим. Не разполагаме с такова време. Пък и добре, че с младоженеца не държим на тези неща. Знаете, че аз си обичам България, не съм по чужбините.

Тука си имаме хубави места. Сватбата очаквам аз, ще има доста фотоси. Нали знаете „ грозна младоженка няма “. Подготвяме се съществено, тържеството ще е охолно, хората си ме познават “, споделя Софи Маринова пред „ Телеграф “.

42-годишната певица издаде, че гражданският брак ще се състои на 5 февруари. Софи споделя, че желае да прекара време с кумовете си. „ Ще е хубаво да отидем някъде по двойки. Преси също е натоварена. Има участия и в този момент няма по какъв начин да си позволим отмора за няколко седмици, да не приказваме какъв брой ще е мъчно да напаснем датите “, добавя Маринова.

В огромния ден Софи ще блесне в два тоалета, дело на дизайнерката София Борисова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР