Поп-фолк певицата Рени е една от малкото певици, които могат

...
Поп-фолк певицата Рени е една от малкото певици, които могат
Коментари Харесай

Рени така и не прости на бившия си съпруг! Певицата за трудностите с децата и новите планове

Поп-фолк певицата Рени е една от дребното певици, които могат да се похвалят, че са еднообразно обичани от българската и сръбската аудитория. Нещо повече - сръбската я приема, както приема всички огромни имена в жанра там. 

Виж още: Защо стартира абсурдът сред СкандаУ и Гери-Никол? Ето я истината съгласно двете страни!

Оказва се, че Рени напълно скоро не просто ще изкара нова ария, само че и ще напомни същинското звучене на поп-фолка. Просто тъй като към днешна дата няма същинска поп-фолк музика. Това твърди тя в изявление за " България през днешния ден ". " Наложи се жанр, който е една тотална комбинация от жанрове и чието име не знам по какъв начин да назова ", разяснява тя в изявление за " България през днешния ден ". А каква е музиката през днешния ден? Ендотипна мелодия, скандална визия, плейбек. 

Виж още: Азис уплаши почитателите - в болница, на система е и не се знае по кое време ще излезе

Новата ария на Рени ще е в колаборация с неин сътрудник, а настрана от това приготвя и три други части в по-различно от нейното занятие. " Тази година съм си дала обещание да бъда по-продуктивна, тъй като моята аудитория го заслужава. "

Виж още: Няма да познаете Божана Кацарова през днешния ден! Риалити звездата се похвали с нова обич и планове

Наскоро Рени призна, че не е в положителни връзки с някогашния си брачен партньор. Сега тя акцентира, че не е отмъстителен човек, само че е безапелационна, че не му е дала прошка и, че децата ѝ страдат поради неналичието му на бащинска отговорност.

Виж още: Бляскав рожден ден за Джулката! Красавицата посрещна 29-ата си годишнина по-щастлива отвсякога

" Опитите ми да споделяме в името на децата са повече от несполучливи. По този метод той евентуално мисли, че санкционира мен, само че де факто вреди единствено и само на тях. Няма по какъв начин да му простя това ", безапелационна е Рени.

Виж още: Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се оправят с развъждането на дребната Амая?

Вероятно поради разочарованието от връзката си Рени е безапелационна, че достойните мъже през днешния ден са на изгубване, въпреки че се пробва да възпитава в състрадание и добрина синовете си, макар неналичието на татко в техния ежедневен живот.

Виж още: Изумителна аналогия! Децата на Галена - нейно цялостно копие, дребният ѝ наследник стана на 3 година с чудно празненство

Рени е безапелационна, че към днешната дата би предпочела любовта да я откри, а не тя да я диря. " И в случай че това се случи, надали ще бъде афиширана връзка. "

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР