Поп-фолк певицата пази сериозен архив от снимки и видеа от

...
Поп-фолк певицата пази сериозен архив от снимки и видеа от
Коментари Харесай

Когато Андреа беше само Теодора и беше на 15 г.: Певицата на ретро вълна, Преслава ахна

Поп-фолк певицата пази сериозен списък от фотоси и видеа от предишното си. От време на време разгласява в story-та участия, елементи от клипове, фотосесии... Но с последната несъмнено " мазета рибата ". Ето какво имаме поради:

Виж още: Тита и Недко Николов са се разделили? Певицата проговори за връзките им

Това е фотография на Андреа, когато тя е била на 15 година! " Аз, когато бях на 15 ", написа тя под фотографията и прибавя смеещи се емоджита. Мнозина вършат похвали на певицата за хубостта ѝ, като измежду тях е и колежката ѝ Преслава. Някои почитатели пък пишат, че няма нищо по-хубаво от естественото и това важи и в нейния случай. 

Виж още: Катрин Вачева изкушава със фотоси от Доминиканската република

Певицата не дава повече информация за фотосите - по какъв мотив са правени и за какво се е сетила за тях да вземем за пример. По наши сметки Андреа тогава би следвало към този момент да е била гимназистка и ученичка на Първа частна британска гимназия в София. Впрочем там тя пее в хора по национално пеене. 

Виж още: Карти долу: Юлиан Вергов за клишетата, страховете и същинската обич!

Иначе неотдавна Андреа още веднъж пусна опцията за задаване на въпроси в Instagram и точно този път изрично съобщи, че няма връзка (към момента) с някогашния си - Кубрат Пулев. " Свободна съм ", отговори недвусмислено тя на въпроса дали двамата са дружно. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР