Поп-фолк певицата Палома Митева се похвали, че живее в апартамент

...
Поп-фолк певицата Палома Митева се похвали, че живее в апартамент
Коментари Харесай

Апартамент с гледка! Палома Митева се изфука с дома си

Поп-фолк певицата Палома Митева се похвали, че живее в апартамент с панорама за милиони. Е, не е панорама към Манхатън или Айфеловата кула в Париж, само че всеки се хвали с наличното!

Певицата показа фотография на стори от хола си, който наподобява съвременен, само че не това впечатлява, а въпросната панорама, откриваща се от огромния прозорец.

Виж още: Анси от " Един за различен " с изненада, взе участие в основаването на книга 

 Instagram

Очевидно е, че фолкаджийката живее в много висока постройка, а френските прозорци са фантазия. Не по този начин обаче мислят домакините, които в тези прозорци виждат единствено едно - по какъв начин би трябвало да ги измият от мръсотията. Кое не е по този начин!? Нещо обаче ни подказва, че Палома прозорци не мие, плочки в баня на колене не търка. За тази работа си има експерти, само че да не бъдем толкоз предубедени. Напълно допустимо е мацката да е съвършена стопанка и да се грижи за дома си изцяло сама.

Виж още: От осанна до разпни я: Стела е новата обичана звезда на България!

Наскоро изпълнителката показа неприятна фамилна вест. Дядото на звездата умрял, а двамата били извънредно близки. " Сърчицето ми кърви. Моят благ предци, най-честният, честен и добър човек на света си отиде тази нощ и към този момент е звездичка на небето. Благодаря ти, че ме научи да карам колело, да играя федербал, да имам вяра в фантазиите си, че държеше ръката ми откогато се помня. Благодаря ти, че чакаше всяка вечер да се прибера, надникнал през прозореца, тъй като постоянно си се тормозил за всички и най-после за себе си ", показа Палома към фотото тук:

Виж още: " Имаш абсцес на гъ*а " Венетка от " Ергенът " е гневна, дупничанката не си спести нищо

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР