Поп-фолк певицата Мария съвсем скоро ще навърши 38 г., а

...
Поп-фолк певицата Мария съвсем скоро ще навърши 38 г., а
Коментари Харесай

Мария премина на ''палава'' вълна! Певицата се похвали с нова любов и призна нещо за бившите си

Поп-фолк певицата Мария напълно скоро ще навърши 38 година, а с това и 20 година на сцената. Въпреки богатият опит, утвърждението на почитателите и безапелационният триумф, Мария е безапелационна - отворила е нова страница в живота си. Каква е тя?

Виж още: Какви са равносметките на БГ звездите за 2019 година? Как посрещаха 2020 година и какво си пожелаха?

Мария е на " палава вълна ", любува се на живота си и преоткрива нощния живот на София. Това показа тя в изявление пред Венета Райкова. Вероятно повода за това е и нещо ново, за което също показа - нова обич!

Виж още: Сладурският рожден ден на Марая! Дъщеричката на Мария стана на 11

Кой е мъжът до Мария, певицата не показа, само че пък от Instagram фотосите се вижда, че палавият ѝ интервал несъмнено я прави щастлива.

Виж още: Марая - като мама! Дъщерята на Мария сияе, само че какво се случва с певицата?

Певицата призна още, че всяка ария, която е издала, е отдадена на някой мъж, оставил отпечатък в живота ѝ. За Мария всеки някогашен сътрудник е бил фактор и към момента има " свободен стол " в сърцето ѝ.

Обаче макар всички раздели, спадове и разочарования, Мария не счита, че е позволила неточност, където и да било. Тъкмо в противен случай - певицата е горда с всяко решение, което е взела.

Другото ново, с което може да се похвали певицата, е новият силиконов бюст. И показа, че... има кой да им се радва и да ги масажира.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР