Поп-фолк певицата Мария претърпя една от най-големите си лични драми,

...
Поп-фолк певицата Мария претърпя една от най-големите си лични драми,
Коментари Харесай

Мария се появи след обвиненията за нанесен побой, ето как изглежда

Поп-фолк певицата Мария претърпя една от най-големите си персонални драми, за които този път не замълча. Преди дни стана ясно, че брачният партньор ѝ Мирослав Соколов е под домакински арест заради закана за ликвидиране и нанесена телесна щета.

По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник. Първите думи на Мария бяха, че тя е добре и на този стадий няма да разяснява повече, само че в Instagram си разреши малко повече. 

" Благодаря ви! Обичам ви Искам да ви веселя, да ви срещам и да се забавляваме дружно! Да върша красиви планове и обичани песни към този момент повече от 20г. за вас Много неща са зад тила ми, с които съм горда, а за други нямам място в сърцето и не си ги и припомням! ", показа певицата към нова фотосесия.

По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник. Дни по-късно изпълнителката сподели по какъв начин наподобява след шокиращата вест. Певицата показа свое видео в Instagram, на което е с очила и облечена в тъмни спортни облекла.
                             

На видеото Мария наподобява добре, няма следи от физическа разпра, само че занапред следва певицата да показа повече за случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР