Поп фолк певицата Лияна разчувства почитателите си с признанието, което

...
Поп фолк певицата Лияна разчувства почитателите си с признанието, което
Коментари Харесай

Лияна разчувства феновете си с лично признание

Поп фолк певицата Лияна разчувства феновете си с признанието, което направи и разгласява онлайн. Звездата е на екзотична отмора с щерка си Дениз на Малдивите, откъдето двете не стопират да качват екзотични фрагменти. Една от последните фотоси, които попадат в Instagram профилите и на двете, обаче бе съпроводена със статус, който разтуптя и най-коравите сърца.

“Животът ми стартира,когато Бог те изпрати за мен. Нека нашето премеждие бъде безпределно. Как да не обичам Бог, по какъв начин да не Му благодаря, когато ми подари най-святата любов”, написа Лияна към поста

Признанието на поп фолк изпълнителката небрежно събра над 6000 лайка и стотици мнения, съпроводени от сърца и утвърждение, написа woman.bg. По всичко проличава, че Лияна е на лирическа вълна, защото идната фотография, която пусна също бе съпроводена от трогателно обръщение. “Когато слънцето остави следи по лицето ти,от ласката си.. Харесвам всяка нова луничка по себе си, тъй като съдържа освен целувка от слънцето, а и спомен за моменти изпълнени с безкрайна обич и споделеност. Обичам ви. “, написа тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР